Efel travel

 
 
You are here:: Motorna ulja Mobil Putnički program
 
 
Putnički program

Putnički program

Bilo da koristite Mobil 1 ili Mobil Super, Mobil ulja za motore zadovoljavaju ili premašuju najnovije standarde naftne industrije i proizvođača automobila.

Mobil 1

Mobil 1

Poslednjih 36 godina, svaka formulacija Mobil 1 je podizala letvicu na viši nivo inovacija i performansi kako bi postao vodeća marka sintetičkog ulja na svijetu. Gradeći reputaciju među milionima vozača u industriji, moć Mobil 1 tehnologije pruža najnapredniju zaštitu motora.

View items...
Mobil Super

Mobil Super

Mobil Super je globalna familija premijum motornih ulja za putnička vozila koja obezbijeđuju različite nivoe zaštite u odgovarajućim uslovima, tako da možete da vozite sa punim poverenjem. Mobil Super formulacija motrnih ulja je dostupna u sledjecim viskoznim gradacijama:

View items...
Masti

Masti

U ponudi imamo vrhunske visoko performansne Mobil masti koje pružaju prvoklasnu stabilnost od oksidacije i prodora vlage, kao i odličnu zaštitu od korozije i sposobnost tečenja čak i na niskim temperaturama.

View items...
 
 
 
 

Popularne novosti

Efel Linkovi

Efel Centar

Efel travel! Izložbeno – prodajni Mazdin salon se nalazi - Cetinjski put BB, Donja Gorica Podgorici . Vlasništvo je firme ’’EFEL Travel d.o.o Podgorica’’ koja je i uvoznik ovog brenda za teritoriju Crne Gore.

  • Tel: (+382) 20 662 381
  • Fax: (+382) 20 662 384
  • Email: info@efeltravel.me
  • Website: www.efeltravel.me